Τοποθεσία

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου. Ένα νησί με καταγάλανα νερά, ειδυλλιακές δαντελωτές παραλίες και καταπράσινα τοπία. Είναι το τρίτο σε έκταση νησί του Ιονίου, ενώ η προνομιακή του θέση προσφέρει εύκολη πρόσβαση και στα υπόλοιπα Επτάνησα.

Το νησί της Ζακύνθου προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών που το επιλέγουν για τις διακοπές τους, καθώς ικανοποιεί όλα τα γούστα. Μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας βρίσκονται στη Ζάκυνθο, όπως το Ναυάγιο, οι Γαλάζιες Σπηλιές, ο Λαγανάς, κ.α. Σήμερα στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ζακύνθου έχουν βρει καταφύγιο η θαλάσσια χελώνα caretta – caretta και η φώκια monachus – monachus.

Στον τομέα της διαμονής η Ζάκυνθος προσφέρει πολλές επιλογές που δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο. Πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, αλλά και camping περιμένουν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες του νησιού.

Ο Λαγανάς αποτελεί το δημοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο του νησιού. Η νυχτερινή ζωή που διαθέτει αποτελεί πόλο έλξης για τη νεολαία που ξεφαντώνει μέχρι το πρωί στα διάφορα κλαμπ της περιοχής.

Η ατέλειωτη αμμώδης παραλία του Λαγανά με τα ρηχά νερά είναι ιδανική για μικρά παιδιά, καθώς εκεί μπορούν να απολαύσουν άφοβα και με ασφάλεια το νερό.

no images were found